torsdag 14. mai 2009

Agility







Nå har vi blåst støvet av hjemme-agility-settet og trener litt i hagen i mellom turen på hundeklubben der vi har tilgang til ordentlig agility-bane. Shiba og jeg skal delta i uoffisiell konkurranse 23. og 24. mai, så her er det bare å stå på...

3 kommentarer:

  1. Jeg tengte jeg skulle kjøpe et slikt sett jeg også.
    Før i vår satt jeg opp gamle bildekk og hinder. Har kommet så langt at Toivo er med gjennom hele banen. Så nå må vi ha litt mer variasjon i hinder:-) Også må vi jobbe litt med farten, fpr den er relativt middelmodig fortsatt:-)

    SvarSlett
  2. Jeg synes dette settet var ypperlig til innlærling av hopp, slalåm, ruta og tunnell. Lettvindt å ta med seg på hytta også, og tar liten plass å oppbevare når det ikke er i bruk:-) Agility er gøy!:-)

    SvarSlett
  3. Der var du jo, tenk at jeg har oversett det. Takk for sist. Jeg klomset sånn på den utstillinga at jeg vet ikke om jeg tørr å prøve meg igjen flere ganger...ouææææh. Men man lærer vel etterhvert. Forsøker å "trøste" meg med at alt fungerte strålende på lofotutstillinga i fjor. Gode resultater også da.
    Hjemmeagility høres forresten ikke dumt ut.

    Kos dere på hytta i sommer. Håper det kommer ei lita sommeroppdatering her. God sommer til dere alle, både to og firbeinte. Hilsen fra Benita og Merete.

    SvarSlett