søndag 23. august 2009

Parring i Sundsvall
Vi kjørte til Sundsvall på torsdag formiddag. Det er 64 mil dit, og vi var framme litt over klokka 19. Det var dag 11 i løpetiden. Staalon Glitter er en skikkelig kosebamse og kom å la hodet sitt i fanget til både Trond og meg med en gang. Mulig det skyldtes løpetidlukten:-) Etter en stund skulle hundene få hilse på hverandre for første gang, og Glitter som har 4 kull etter seg i Finland og 6 i Sverige visste akkurat hva han skulle gjøre. De hang ihop etter få minutter, og de parret igjen både fredag og lørdag før vi startet på hjemveien. Tusen takk til Titti for gjestfriheten! Nå må vi bare vente i spenning i 3-4 uker før vi vet om turen gir resultater.

5 kommentarer:

 1. så spennende! :) Krysser fingrene for at det blir valper! Lykke til!

  Hilsen Hanne & Marco.

  SvarSlett
 2. Blir moro å se resultatet :) forresten, sikkert en trykkleif.. Glitter har 14 kull i Finland og 6 i Sverige! masse valper der gitt.

  SvarSlett
 3. Oi, takk for korrigering, Alex-Sander! Fikk høre at det var 4 i Finland og de 6 i Sverige har jeg vært inne og sjekket selv. Ingen kull registrert i Norge enda, men enkelte valper etter han er solgt hit fra Sverige.

  SvarSlett
 4. her er en liten link til FKK siden :)
  http://jalostus.kennelliitto.fi/frmKoira.aspx?RekNo=FIN29045/01&R=189

  SvarSlett
 5. Tusen takk for linken! Skal sjekk den ut når man kan bytte til engelsk eller svensk siden finsken min begrenser seg til å telle til fem:-) Ser ut som problemet på siden er midlertidig.

  SvarSlett