mandag 17. august 2009

Sommeren er på hell


Vi har feriert på nord-østkysten av Sverige i år, Umeå, Piteå, Skellefteå og opp til Boden. Resten av ferien var vi på hytta. Var stort sett heldig med været, så det ble ikke så mye trening av hundene i varmen - kun bading og turer i skog og mark. Håpet jo på løpetid for Shiba i ferien slik at vi kunne legge ruta til Sundsvall der den utkårede Staalon Glitter har bosatt seg.


Nå er omsider løpetiden kommet, og for sikkerhets skyld både på Shiba og Yara. De oppfører seg mildt sagt unormalt mot hverandre, og er lite mottagelige for trening.


Yara skal stilles for første gang i åpen klasse i Mosjøen i helga. Dobbeltutstilling, så det blir spennende. Heldigvis har jeg gode venner og familie som sørger både for pass av henne og i tillegg stiller henne for meg disse dagene - mens Trond og jeg kjører med Shiba til Sundsvall for paring. Dette blir uten tvil en spennende helg! Har vært og hatt litt utstillingstrening på Yara i kveld, sammen med Bente som skal stille henne. Har tro på at de kommer til å greie seg fint i ringen. Resultatet er jeg mer i tvil om....hun konkurrerer blant annet mot Arwen (Shami) fra A-kullet vårt og hun er dobbelt så gammel og mer "ferdig".


1 kommentar:

  1. I år har vi hatt en eventyrlig drømmesommer i nord, en sommer som vi kan leve leeeenge på. Så hytteferien deres var kanskje vel så herlig som Sverigeturen, antar jeg.
    Lykke til i Sundsvall og lykke til i Mosjøen.

    SvarSlett